Przepis na sałatkę z fasoli prowansalskiej można przygotować w około 25 minut. Ten przepis zawiera 12 porcji z 99 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką majonez, fasolkę szparagową, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Zimna Prowansalska Sałatka Z Białej Fasoli, Dip Z Fasoli Prowansalskiej, oraz Prowansalska Zupa Fasolowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj 4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj zieloną i woskową fasolę; przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Woskowa
3
Odcedź i natychmiast umieść fasolę w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Odcedź i osusz.
5
Umieść fasolę, pomidory, fasolę i oliwki w dużej misce. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki; polej sałatkę i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym