Sałatka z fasoli, ogórka i pomidora
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Sałatka z długiej fasoli, ogórka i pomidora może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pomidory koktajlowe, limonkę, pieczone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Czarnej Fasoli, Awokado, Ogórka I Pomidora, Sałatka Z Długiej Fasoli Z Fetanem I Konserwowanymi Cytrynami, oraz Kanapka z ogórkiem i pomidorem z czosnkiem hummus z białej fasoli.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki umieścić w glinianej zaprawie i funta z drewnianym tłuczkiem do czasu, aż zostaną zmiksowane na drobną pastę, około 5 minut.
Dodaj krewetki; zacieru aż sproszkowane i dobrze połączone, o 2 protokół. (Alternatywnie, przetwarzać w mini-procesorze aż do finelychopped.)
Dodaj długą fasolę do zaprawy; lekko zmiażdż tłuczek na siniaki.
Dodaj ogórki, sos rybny i sok z limonki.
Dodać pomidory, lekko zmiażdżyć i wymieszać.(Alternatywnie, umieścić fasolę i pomidory w zamykanej plastikowej torbie.
Toczyć torba Rolling pinover do siniaki warzywa; przenieść toa miska z ogórkiem, sos rybny, limejuice, i Chile dressing.)
Niech marynować przez10 minut. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.