Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z fasoli mieszanej z suszonymi pomidorami. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka fasoli, fasoli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Sałatka z zielonej fasoli z suszonymi pomidorami i bazylią, oraz Pomidory, Mieszane Kiełki Fasoli I Mieszane Liście dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Suszone pomidory odsączyć na sitku nad miską, zachowując olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Umieść 1/4 szklanki zarezerwowanego oleju w średniej misce. Pozostały olej należy zwrócić do słoika z suszonymi na słońcu pomidorami. Posiekać odsączone pomidory; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Pomidor
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Do posiekanych pomidorów dodać natkę pietruszki i 6 kolejnych składników (przez cebulę) i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Pietruszka-nać
Cebula
4
Dodać ocet i pozostałe składniki do 1/4 szklanki oleju, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Mżawka nad mieszaniną fasoli; wrzucić delikatnie do herbu. Kryj się i wyluzuj.