Sałatka z fasoli garbanzo i cukinii
Sałatka z fasoli garbanzo i cukinii może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji hor d'oeuvre. Jedna porcja zawiera 265 kalorii , 9 g białka i 17 g tłuszczu . Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 97 centów za porcję . Ten przepis przygotowało 26 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut . Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu, kukurydzy, fasoli garbanzo i soli. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 96% , to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Cytrusowo-pekanowy kuskus Garbanzo: sałatka na zimną pogodę , Smażone dzikie przegrzebki morskie z fasolą garbanzo i jęczmieniem oraz Wolnowar: wieprzowina i fasola garbanzo .
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Przygotowanie sosu winegret: W małej misce wymieszaj sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz, aż się połączą.
W dużej misce sałatkowej umieść fasolę garbanzo, cukinię, kukurydzę, czerwoną cebulę i sałatę.
Sałatkę polej winegretem i dobrze wymieszaj.
Udekoruj pokruszonym parmezanem i podawaj.