Sałatka z endywii pomarańczowej z kurczakiem Confit

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj pomarańczową sałatkę Endywiową z kurczakiem Confit. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 645 kalorii, 29g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, belgijską endywię, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Endywia z żurawiną pomarańczowa Sałatka z kurczakiem, Krew pomarańcza i kaczka Sałatka Confit, oraz Sałatka Endywiowa Z Winegretem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić vinaigrette: w blenderze, wir marmolady i verjus razem. Po uruchomieniu blendera skropić olejem, dodać sól i pieprz. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia. "Ten opatrunek utrzymuje się co najmniej przez 3 tygodnie, ponieważ nie ma w nim nic, co zmieniłoby smak, jak czosnek, świeże zioła lub szalotka."
Zrobić sałatkę: ostrym nożem pokroić skórkę i pestkę z pomarańczy, pokroić w poprzek na koła i usunąć nasiona. Pokroić awokado i doprawić solą i pieprzem. "Ludzie nie przyprawiają wystarczająco dużo sałatek. Składniki też potrzebują soli, zwłaszcza te wodniste."Wrzucić endywia i rukoli z około 1/4 szklanki opatrunku.
Ułóż pomarańcze, awokado i sałatkę na jednej stronie 4 prostokątnych talerzy. Ustaw udko kurczaka na każdym talerzu, obok sałatki. Crumble około 1 oz. ser na każdą sałatkę i skropić około 1 łyżką. więcej ubrań.
* Znajdź verjus (niesfermentowany sok winogronowy) w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych lub online.