Sałatka z dojrzałych pomidorów z Queso Fresco, kolendrą i Serrano
Sałatka z dojrzałych pomidorów z Queso Fresco, Cilantro i Serrano może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 78 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, serrano, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Cilantro Queso fresco, oraz Memelas z Queso Fresco i Zwęglonym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Pokrój pomidory o grubości około 1/4 cala i ułóż na talerzu z pokrojoną cebulą.
Umieść pokrojone chile obok pomidorów i posypać kolendry na górze i wokół talerza. Pokrusz fresk queso na wierzchu.
W misce połączyć oregano, olej i ocet i dobrze wymieszać.
Skropić winegret na wierzchu tuż przed podaniem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.