Sałatka z czerwonych winogron z sosem musztardowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z czerwonych winogron fasolka z sosem musztardowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Mieszanka liści rozmarynu, winogron, fasolki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Sałatka z czerwonych winogron z sosem musztardowym, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Fasolką I Sosem Cytrynowym Z Szalotki, oraz Rukola-Sałatka winogronowa z kremowym sosem Cabernet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę blanszować w osolonej wrzącej wodzie, aż do al dente (lub gotowane według własnych upodobań).
Spuścić fasolę do sitka lub durszlaka, a następnie powinny być zszokowane przez zanurzenie sitko fasoli do miski z lodem, aby zatrzymać proces gotowania, i pomoże im zachować jasny zielony kolor.
Odcedzić i odstawić do lodówki.
Umieść limonkę w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej, aż olejki eteryczne w skórze zostaną uwolnione. Wapno będzie gorące pochodzące z kuchenki mikrofalowej, więc pozwól mu ostygnąć na tyle, abyś mógł sobie z nim poradzić, zanim go wyciśniesz. Włącz blender i przez otwór paszowy dodaj rozmaryn, estragon, kolendrę, kamienną musztardę, ocet ryżowy i świeży imbir i zmiksuj, aż uformuje się gładka pasta. W tym momencie limonka powinna być wystarczająco chłodna, aby ją wycisnąć. Po włączeniu zasilania dodaj sok z limonki przez rurkę blendera, a następnie bardzo powoli dodawaj olej i wodę, aż mieszanina zgęstnieje i może pokryć tylną część łyżki. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać majonez.) Zastrzegamy sobie część opatrunku do mżawki na talerzu później.
Następnie wymieszać fasolę, cebulę i pomidora z dressingiem (dostosowując ilość do własnych preferencji) i przechowywać w lodówce tylko przez kilka godzin. (Nie mieszaj zbyt daleko, ponieważ składniki sałatki będą krwawić i będziesz miał bardzo katarowy dressing).