Sałatka z czerwonych winogron z sosem musztardowym

Sałatka z czerwonych winogron z sosem musztardowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z czerwonych winogron fasolka z sosem musztardowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Mieszanka liści rozmarynu, winogron, fasolki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Sałatka z czerwonych winogron z sosem musztardowym, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Fasolką I Sosem Cytrynowym Z Szalotki, oraz Rukola-Sałatka winogronowa z kremowym sosem Cabernet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę blanszować w osolonej wrzącej wodzie, aż do al dente (lub gotowane według własnych upodobań).
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Spuścić fasolę do sitka lub durszlaka, a następnie powinny być zszokowane przez zanurzenie sitko fasoli do miski z lodem, aby zatrzymać proces gotowania, i pomoże im zachować jasny zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odcedzić i odstawić do lodówki.
4
Umieść limonkę w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej, aż olejki eteryczne w skórze zostaną uwolnione. Wapno będzie gorące pochodzące z kuchenki mikrofalowej, więc pozwól mu ostygnąć na tyle, abyś mógł sobie z nim poradzić, zanim go wyciśniesz. Włącz blender i przez otwór paszowy dodaj rozmaryn, estragon, kolendrę, kamienną musztardę, ocet ryżowy i świeży imbir i zmiksuj, aż uformuje się gładka pasta. W tym momencie limonka powinna być wystarczająco chłodna, aby ją wycisnąć. Po włączeniu zasilania dodaj sok z limonki przez rurkę blendera, a następnie bardzo powoli dodawaj olej i wodę, aż mieszanina zgęstnieje i może pokryć tylną część łyżki. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać majonez.) Zastrzegamy sobie część opatrunku do mżawki na talerzu później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Mielona KamiennaMusztarda Mielona Kamienna
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
świeży Imbirświeży Imbir
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Następnie wymieszać fasolę, cebulę i pomidora z dressingiem (dostosowując ilość do własnych preferencji) i przechowywać w lodówce tylko przez kilka godzin. (Nie mieszaj zbyt daleko, ponieważ składniki sałatki będą krwawić i będziesz miał bardzo katarowy dressing).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn