Sałatka z czerwonej kapusty z zielonym jabłkiem, konfiturami z borówki i prażonymi orzechami włoskimi
Sałatka z czerwonej kapusty z zielonym jabłkiem, konfitury z borówki brusznicy i prażone orzechy włoskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz połówki orzecha włoskiego, ocet winny, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filo-owinięte Brie z konfiturą figową i prażonymi orzechami włoskimi, Zielona sałatka z jabłkami i prażonymi orzechami włoskimi, oraz Ciepła sałatka z zielonej fasoli z prażonymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree 1 łyżka konfitury, musztarda, andvinegar w blenderze. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj olej. Przyprawić sos do smaku solą i pieprzem.
Rezerwa 1/4 startego jabłka i kilka połówek orzechów do dekoracji. Wrzucić kapustę, pozostałe 2 łyżki konfitury, jabłko, i orzechy włoskie w dużej misce. Wrzucić zenough dressing do płaszcza. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Udekoruj zastrzeżonymi połówkami jabłka i orzecha włoskiego i podawaj.