Sałatka z czerwonej kapusty z pikantnym sosem marchewkowo-imbirowym
Czerwona kapusta Slaw z Pikantny marchew imbir Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka marchwi w paski lub, slivered migdały, Medjool Data, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Nom Nom Paleo. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Kapusta Slaw z pikantnym sosem z nasion gorczycy, Pikantny Czerwony Kapusta Slaw Przepis, oraz Pikantna sałatka z marchwi, czerwonej kapusty i cebuli.
Instrukcje
W potężnym blenderze lub robocie kuchennym połącz wszystkie składniki dressingu marchewkowo-imbirowego i zmiksuj na gładką masę.
W dużej salaterce, wrzucić razem kapustę, marchew, zielenie szalotki, i kolendry.
Wlać ½ szklanki marchewki imbiru Dressing i używać szczypce dobrze wymieszać.
Smak i dodać dodatkowy sos w razie potrzeby.
Na wierzch posypać prażonymi migdałami i podawać.