Sałatka z czerwonej kapusty i jabłek z winegretem imbirowym

Czerwona kapusta i sałatka jabłkowa z winegretem imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 227 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, nasion słonecznika, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Sałatka z kapusty z jabłkami i imbirem Vinaigrette, oraz Kapusta-Burak Slaw z imbirem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej miseczce ubić 5 pierwszych składników (przez czosnek).
Ubić oliwę z oliwek, sól i pieprz; odstawić.
Wrzucić kapustę razem w dużej misce. Wrzucić plastry jabłka z sokiem z cytryny, aby uniknąć brązowienia.
Dodać jabłko, rodzynki i połowę nasion słonecznika do kapusty. Wrzuć opatrunek.
Porcje udekorować pozostałymi nasionami.