Sałatka z cytrusów, selera i ogolonego kopru włoskiego
Sałatka z cytrusów, selera i ogolonego kopru włoskiego jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 175 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, pomarańcze do pępka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z ogolonego jabłka, kopru włoskiego i selera / Finding Balance, Sałatka z homara z ogolonym koprem włoskim i cytrusami, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet, musztardę, sól i pieprz w dużej misce.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając, aż do połączenia.
Skórkę z pomarańczy i grejpfruta pokroić nożem do parowania, w tym całą białą skórkę. Pracując nad misą, wyciąć segmenty wolne od membran. Wycisnąć sok z błon do małej miseczki, a następnie ubić 3 łyżki soku do vinaigrette.
Odsączyć fragmenty cytrusów, a następnie dodać do vinaigrette.
Ćwierć Cebulki kopru włoskiego wzdłuż, a następnie pokrój wzdłuż na cienkie plasterki papieru (o grubości około 1/16 cala) krajalnicą.
Dodaj do owoców wraz z selerem i wrzucić delikatnie połączyć.
* Dostępne na rynkach azjatyckich, wiele sklepów z naczyniami kuchennymi i Uwajimaya (800-889-1928).