Sałatka Z Chrupiącą Sałatą
Chrupiąca Sałatka z sałaty może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 23G tłuszczu i w sumie 273 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jeśli masz pod ręką migdały, paski bekonu, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Okłady Z Azjatyckiej Sałaty, Chrupiące Okłady Z Sałaty Southwest Ranch, oraz Chrupiąca Azjatycka Sałatka z makaronem Ramen (prawie najlepsza Sałatka Potluck w historii) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz migdały, makaron chow mein i sezam na blasze do pieczenia.
Piec bez przykrycia w 350° przez 8-10 minut lub do lekkiego opiekania; odstawić.
W słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką połącz olej, cukier, ocet, sól i pieprz; dobrze wstrząśnij. W dużej misce wrzuć sałatę, cebulę i boczek. Tuż przed podaniem dodaj mieszankę migdałów i dressing; wrzucić.