Sałatka z buraków mieszanych z Curry Vinaigrette

Sałatka z buraków mieszanych z Curry Vinaigrette
Przepis Sałatka z buraków mieszanych z Curry Vinaigrette jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ta przystawka ma 433 kalorie, 6G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, curry vinaigrette, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Mieszana Z Warzywami I Buraczkami, Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch, oraz Mieszana Sałatka Zielona z Dijon Vinaigrette.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Laurenz V Charming Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa Pikanteria Veltlinera tworzą fascynującyowocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatne owocekwasowość. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn