Sałatka z brzoskwiniami i rukolą

Sałatka z brzoskwiniami i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z brzoskwini i rukoli. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, jędrne dojrzałe brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem, Sałatka Z Rukoli Brzoskwiniowej, oraz Sałatka Z Rukoli Brzoskwiniowej.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, sok i sól, a następnie dodać olej z pierwszego tłoczenia w strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wytnij X na dnie każdej brzoskwini i zanurz we wrzącej wodzie na 15 sekund, a następnie przenieś do miski z lodowatą wodą. Obrać brzoskwinie i pokroić każdą Na 6 klinów, następnie rozwinąć plastry pancetty i owinąć jeden plasterek wokół każdego klina, nakładając się na końce pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać pozostały olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, a następnie gotować brzoskwinie w partiach 2, odwracając się od czasu do czasu szczypcami, aż pancetta jest rumiana ze wszystkich stron i gotowane przez, o 5 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
4
Przenieść na talerz i zachować ciepło, pokryte luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Podzielić rukolę i ciepłe brzoskwinie owinięte pancettą na 8 talerzy sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
RukolaRukola
BrzoskwiniaBrzoskwinia
6
Skropić sosem i posypać ricottą salata i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta SalataSer Ricotta Salata
PieprzPieprz
7
Podawać natychmiast.
1
* Opatrunek można wykonać 1 godzinę wcześniej i przechowywać, przykryć, w temperaturze pokojowej. * Brzoskwinie można obrać, wrzucić z dodatkową łyżeczką soku z cytryny i owinąć pancettą 1 godzinę wcześniej. Przechowywać schłodzone, pokryte folią.* Dostępne na włoskich rynkach, sklepach z serami i sklepach z artykułami spożywczymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SerSer
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn