Sałatka Z Boczkiem Waldorf

Sałatka z boczkiem Waldorf wymaga ok. 27 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 573 kalorie, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera mascarpone, orzeszków piniowych, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem, Sałatka Owocowa Z Bitą Śmietaną (Sałatka Waldorfa), oraz Sałatka Waldorf.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na dużej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu i podsmażyć posiekany boczek, aż będzie chrupiący.
Kawałki boczku odcedzić na papierowym ręczniku.
Umieścić orzeszki piniowe na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż lekko złoty, o 6 protokół.
W dużej misce, lekko ubić razem ser mascarpone, creme fraiche, skórka pomarańczowa i sok, i skórka z cytryny i sok. Doprawić do smaku solą i pieprzem.*
Dodaj koper włoski, zielone jabłko, seler i zielone winogrona do dressingu. Wrzucić równomiernie płaszcz z opatrunkiem. Sałatkę z kopru włoskiego doprawić solą do smaku.
Włożyć sałatkę z kopru włoskiego do miski i na wierzch ułożyć orzeszki piniowe i boczek.