Sałatka Z Awokado-Kukurydzy-Poblano
Sałatka z awokado-kukurydza - Poblano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz grubo zmielony pieprz, sól, fioletową cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Pieczarki, kukurydza i miękkie Tacos Poblano z kremem z awokado, Pikantna Sałatka Z Awokado Poblano, oraz Sosy Poblano z sałatką z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmarować kukurydzę i paprykę sprayem do gotowania.
Kukurydza i papryka grillowana, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
10 minut lub aż warzywa są lekko zwęglone, obracając od czasu do czasu. Lekko schłodzić.
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb.
Z pieczonej papryki usunąć łodygi i nasiona, grubo posiekać.
Wymieszać razem oliwę z oliwek i kolejne 5 składników w dużej misce; dodać kukurydzę, posiekaną paprykę, awokado, cebulę i kolendrę, rzucając delikatnie do herbu.