Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną

Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną może być tylko przystawką, której szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną gałkę muszkatołową, bitą mieszankę, galaretkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Żelatynowa Z Żurawiną I Ajerkoniakiem, Ciasto Żurawinowe Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Żurawinowo-Ajerkoniasty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wymieszać budyń waniliowy, żelatynę cytrynową i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić do częściowego ustawienia.
Żelatynę malin rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody. Zmiksować w sosie żurawinowym i dodać orzechy pekan. Schłodzić do częściowego ustawienia.
Przygotować ubitą polewę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Złożyć w gałce muszkatołowej. Złożyć ubitą polewę do mieszanki budyniu waniliowego.
Wlać do szklanego naczynia 9 x 13 cali. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Wlać mieszankę żurawinową na mieszankę budyniową. Schłodzić przez 6 godzin przed podaniem rodzinie i przyjaciołom.