Sałatka Warzywna Tofu

Sałatka Warzywna Tofu
Sałatka warzywna tofu wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 99 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwek, sos teriyaki, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Sałatka Warzywno-Tofu Z Makaronem Ryżowym, Warzywa i tofu Stir-Fry, oraz Tofu Veggie Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości misce do mieszania połączyć tofu, marchew, ogórek, zielona cebula, różne warzywa, czarne oliwki, sos teriyaki i musztarda Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Zielona CebulaZielona Cebula
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
MarchewMarchew
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dobrze wymieszać.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn