Sałatka Warzywna Pieczona Na Zimę
Sałatka warzywna pieczona zimą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 6 porcjami. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka torn sałatka zieleni, dyni, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zimowa Sałatka Warzywna, Ciepła Zima-Sałatka Warzywna, oraz Łatwa Zimowa Sałatka Warzywna.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki pokroić w 1-calową kostkę. Line 2 (13-x 9-calowe) patelnie do pieczenia z folią aluminiową.
Cebulę, buraki, 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu wymieszać na jednej wyłożonej patelni i odstawić.
Wymieszać pasternak, Kabaczek, pozostałe 2 łyżki oleju, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu i syrop klonowy w pustej wyłożonej patelni.
Piec obie patelnie w temperaturze 350 przez 45 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, ekranując folią aluminiową, jeśli to konieczne, aby uniknąć nadmiernego brązowienia.
Połącz wszystkie pieczone warzywa.
Dodać warzywa sałatkowe i wrzucić. Ułożyć na półmisku i posypać orzechami włoskimi.