Sałatka Warstwowa Fajita
Przepis Fajita Sałatka warstwowa jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sezonowane paski wołowiny, klasyczną mieszankę sałaty lodowej, paski z piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Fajita, Sałatka Fajita Wieprzowa, oraz Sałatka Fajita Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali (3-quart), sałata warstwowa, kurczak i wołowina; naciśnij lekko.
Warstwa guacamole, papryka, cebula i 1 szklanka sera na wołowinę.
Śmietanę posmarować serem.
Posypać pomidorami i pozostałym 1 szklanką sera.
Okładka; przechowywać w lodówce około 2 godzin do mieszania smaków.