Sałatka trzy fasolki II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać trzy Sałatka fasoli II spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 338 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 93 centów za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę woskową, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól, musztardę, wodę i ocet. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W dużej misce, połączyć fasolkę szparagową, fasola woskowa, fasola, cebula i zielony pieprz.
Wlać schłodzony opatrunek na wszystko i wrzucić do herbu. Najlepiej marynować przez co najmniej godzinę przed podaniem. Pycha!