Sałatka Truskawkowo-Marmoladowa
Sałatka truskawkowo-Marmoladowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, truskawki, marmoladę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marmolada Truskawkowa, Marmolada Truskawkowo-Cytrynowo-Limonkowa, oraz Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrego, ząbkowanego noża, odciąć i wyrzucić końce z pomarańczy. Podążając za krzywą owocu, odetnij skórkę i zewnętrzną błonę. Pokroić pomarańcze w poprzek na 1/8-calowe grube rund.
Truskawki pokroić w plasterki, dodać do pomarańczy.
W małej misce wymieszaj marmoladę i sok z cytryny.
Dodaj do owoców i delikatnie wymieszaj, aby pokryć.