Sałatka truskawkowo-Mandarynkowa
Sałatka z truskawek i mandarynek może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 181 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Spróbuj Sałatka truskawkowo-Mandarynkowa Betty, Ciasto mandarynkowe i Polenta z syropem mandarynkowym, oraz Sałatka Z Mandarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać patelnię o dużym dnie na średnim ogniu. Wymieszać migdały i 3 łyżki cukru razem na patelni; gotować, aż cukier stopi się i pokrywa migdały; 15 do 20 protokół. Odstawić.
W misce ubić olej roślinny, ocet, ostry sos, 2 1/2 łyżki cukru, sól i pieprz. Wrzucić mieszankę wiosenną, pomarańcze, truskawki, seler, cebula, i pietruszka razem w dużej misce do mieszania; skropić mieszaninę oleju roślinnego na mieszaninę sałaty i delikatnie wymieszać, aby płaszcz.
Na sałatkę posypać prażonymi migdałami.