Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem

Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem
Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szpinaku, miód, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem, Sałatka Z Gruszek I Orzechów Sosny Z Miodowym Winegretem, oraz Sałatka gruszkowo-szpinakowa z parmezanem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Aby przygotować vinaigrette, gotować boczek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać octy, miód, musztardę, sól i pieprz do kapiących na patelni, mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia.
5
Aby przygotować sałatkę, połącz cebulę, gruszki, szpinak i boczek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Skropić winegretem i delikatnie wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn