Sałatka Szpinakowo-Endywiowa Z Ciepłym Winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki szpinakowo-Endywiowej z ciepłym winegretem. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką musztardę, pietruszkę, ocet balsamiczny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Belgijska endywia, Persimmon Fuyu i sałatka szpinakowa dla niemowląt z winegretem miodowo-musztardowym, Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1/4 kapie szklanki na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Połącz ocet, musztardę i, w razie potrzeby, 1/2 szklanki pokruszonego sera pleśniowego, mieszając, aż mieszanina będzie gładka.
Dodaj mieszaninę octu i cebulę do gorących kapieli boczku na patelni na średnim ogniu, mieszając do herbu.
Dodać boczek, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Dodaj szpinak i endywia; wrzucić patelnię tylko do połączenia.
Podawać natychmiast. Na wierzchu dodatkowo pokruszony ser pleśniowy.
* 1/2 (10-uncja) pakiet fresh Baby szpinak może być zastąpiony.