Sałatka szparagowa i wiosenna z winegretem Gorgonzola

Sałatka szparagowa i wiosenna z winegretem Gorgonzola
Sałatka szparagowa i wiosenna z winegretem Gorgonzola to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 76 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, pieprz, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka wiosenna ze szparagami, groszkiem śnieżnym, rzodkiewką i miodem, Wiosenna Sałatka Greens & Truskawka + Klon Vinaigrette, oraz Sałatka Wiosenna Ze Szparagami, Groszkiem Śnieżnym, Rzodkiewką I Ho.

Instrukcje

1
Szparagi gotować i 2 łyżeczki soli we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
SólSól
2
Szparagi odcedzić i opłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, szalotki i kolejne 4 składniki (przez pieprz) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz szparagi i zieleninę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Skropić opatrunkiem; wrzucić delikatnie do płaszcza.
6
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn