Sałatka szparagowa i wiosenna z winegretem Gorgonzola
Sałatka szparagowa i wiosenna z winegretem Gorgonzola to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 76 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, pieprz, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka wiosenna ze szparagami, groszkiem śnieżnym, rzodkiewką i miodem, Wiosenna Sałatka Greens & Truskawka + Klon Vinaigrette, oraz Sałatka Wiosenna Ze Szparagami, Groszkiem Śnieżnym, Rzodkiewką I Ho.
Instrukcje
Szparagi gotować i 2 łyżeczki soli we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Szparagi odcedzić i opłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, szalotki i kolejne 4 składniki (przez pieprz) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1/4 szklanki sera.
Połącz szparagi i zieleninę w dużej misce.
Skropić opatrunkiem; wrzucić delikatnie do płaszcza.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.