Sałatka selerowo-korzeniowa i orzechowa

Sałatka selerowo-korzeniowa i orzechowa
Seler-korzeń i pekan sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka pieprzu, szalotka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, Sałatka z selera i korzenia selera, oraz Sałatka Z Korzenia Selera.

Instrukcje

1
Drobno posiekać dwie trzecie orzechów. Korzeń selera grubo zetrzeć w robocie kuchennym wyposażonym w średni krążek rozdrabniający.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Wymieszaj ocet, sól i pieprz w dużej misce, aż sól się rozpuści, następnie dodaj korzeń selera, posiekane orzechy, pietruszkę i szalotkę i dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Sałatkę skropić olejem i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Podawać posypane pozostałymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn