Sałatka Ryżowa Żurawinowa
Sałatka ryżowa z żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka Ryżowa Żurawinowa, Sałatka Z Dzikiego Ryżu Żurawinowego, oraz Sałatka z dzikim ryżem i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ryż; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na średnim ogniu 30 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Umieść ryż na blasze do pieczenia w cienkiej warstwie; odstawić 5 do 10 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem umieścić patelnię średniej nonstick na średnim ogniu; dodać pekan, i gotować 3 protokół, często mieszając, aż lekko rumiane.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Połączyć ryż, kasztany wodne, a następnie 8 składników w dużej misce; wymieszać pekan, i wrzucić delikatnie.