Sałatka Ryżowa Z Karczochami

Sałatka Ryżowa Z Karczochami
Przepis Sałatka ryżowa z karczochami można zrobić w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Mieszanka awokado, ciecierzycy, marynowanych serc karczochów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 55%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka Z Karczochów, Sałatka Z Dwóch Fasoli I Karczocha, oraz Sałatka Z Granatowej Fasoli I Karczocha.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj olej i sok z cytryny. Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i schłódź do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Maison Noir pukać do Wood Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn