Sałatka ryżowa w formie bufetu może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 180 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis z Taste of Home wymaga fasoli, oleju kanolanowego, ogórka i rzodkiewki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bufet Sałatkowy Taco, Crepes Buffet, oraz Klopsiki W Formie Bufetu.
Instrukcje
1
Gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Schłodzić do temperatury pokojowej. Do dressingu w małej misce wymieszaj olej, ocet, oregano, musztardę, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Musztarda
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ocet
Czosnek
Ryż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W dużej misce wymieszaj ryż, fasolę, groszek, szynkę, rzodkiewkę, zieloną paprykę, ogórek, cebulę i pietruszkę. Tuż przed podaniem dodaj dressing i wrzuć do płaszcza. Na wierzch z pomidorami.
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować winnic Willamette Valley Dijon Clone Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay
Nos otwiera się aromatami cytryny, gruszki, orzecha laskowego i miodu. Bukiet przechodzi w kremowy, średnio mocny łyk, oferując smaki pomarańczy, słodkiej śmietany, wanilii, karmelu i goździków. Równoważenie kwasowości pozostawia wino orzeźwiające, z trwałym wykończeniem i idealne do parowania potraw.Połącz z bogatymi daniami z owoców morza, takimi jak grillowane krewetki lub krewetki z owoców morza, ciasto z kurczaka lub kremowe zupy, dania z ryżu lub ziemniaków, świeże sałatki z winegretami i twarde sery, takie jak starzony Biały cheddar.