Sałatka Ryżowa Kung Pao Tofu
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Sałatka ryżowa Kung Pao tofu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 407 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bok choy, instant brown rice, sos czosnkowy chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać natychmiastowy brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Instant Chocolate Mocha jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Ryżowa Kung Pao Tofu, Kung Pao Cukinia, oraz Kung Pao Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sałatkę, połącz 1 szklankę wody i ryżu w średniej misce mikrofalowej; przykryj. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 minut. Kuchenka mikrofalowa średnio 5 minut. Puch z widelcem.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Dodaj marchewkę i kolejne 4 składniki (przez tofu); Wrzuć delikatnie, aby połączyć.
Aby przygotować sos, połącz ocet i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Dodać sos do sałatki; wrzucić delikatnie, aby połączyć.