Sałatka z Ratatouille może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 1 i koszty $4.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bakłażana, cebula, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Grillowana Sałatka Ratatouille.
Instrukcje
1
Pokrój bakłażana w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
2
Podgrzać 1 szklankę wody i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w rondlu 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj bakłażana. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu odkryte 5 do 8 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
4
Wymieszaj olej, sok z cytryny, bazylia, 1/2 łyżeczki soli, musztardę i pieprz w dużej szklanej lub plastikowej misce.