Sałatka Radicchio z pomarańczami i oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz castelfranco radicchio, frisée, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Radicchio Z Pomarańczami I Oliwkami, Sałatka Radicchio z pomarańczami i oliwkami, oraz Sałatka z soczewicy z prażonymi pomarańczami i Radicchio.
Instrukcje
1
Z pomarańczy wyciąć skórkę i biały rdzeń. Pracując nad małą misą i używając małego ostrego noża, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty. Ściśnij membrany, aby uwolnić sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-o
2
Połączyć 1/4 szklanki soku pomarańczowego i octu w małej misce (rezerwy pozostałego soku do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Ubić oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina