Sałatka Radicchio, grejpfruta i szpinaku to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka radicchio, oliwki kalamatan, grejpfruty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Radicchio Z Grejpfrutem I Pecorino, Sałatka Z Rukoli I Radicchio Z Rubinowym Grejpfrutem I Prażonymi Migdałami, oraz Specjalna Sałatka Radicchio-Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz ocet i nasiona kopru włoskiego w średniej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Nasiona Kopru Włoskiego
Ocet
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Z grejpfrutów wyciąć całą skórkę i biały pestkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grejpfruty
3
Pokrój grejpfruty między membranami, aby uwolnić segmenty. Wymieszać segmenty do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grejpfruty
4
Odstawić na co najmniej 15 minut i do 1 godziny.
5
Wrzucić radicchio, szpinak i oliwki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Szpinak
Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj segmenty grejpfruta i dressing do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem.