Sałatka posiekana zimą, wiosną, latem i jesienią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj posiekanej sałatki zimą, wiosną, latem i jesienią. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz air chorizo, baby bitter greens, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj posiekana sałatka zimowa, Sałatka z siekanej kapusty zimowej, oraz Zimowa Sałatka Z Kapusty Siekanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet, sok z cytryny i musztardę połączyć w blenderze. Zmiksuj, aby połączyć. Następnie, z uruchomioną maszyną, skropić około ½ szklanki oleju. Gdy emulguje i staje się bardzo kremowy wyłączyć maszynę i wlać mieszaninę do dużego słoika.
Dodaj pozostałą 1 szklankę oleju i całe oregano. Zabezpieczyć pokrywę i wstrząsnąć, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Ponownie wstrząsnąć tuż przed podaniem. Będzie więcej vinaigrette niż potrzebujesz do tego przepisu. Ekstra można przechowywać w przykryciu i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.Ustaw czystą, suchą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Pracując partiami na patelni smażyć obie strony plastrów chorizo, aż ładnie się zarumienią (około 2 minut na stronę).
Wyjąć z patelni i osuszyć je na wyłożonej papierowym ręcznikiem płycie. Po ostygnięciu pokroić je na równe kawałki. Zestaw aside.To złóż sałatkę wrzucić wszystkie pozostałe składniki w dużej misce.
Dodać około ½ szklanki (mniej więcej do smaku) przygotowanego vinaigrette i delikatnie wrzucić. Obróć mieszaninę na duży talerz do serwowania. Top z smażonymi plastrami chorizo. Doprawić więcej czarnego pieprzu.