Sałatka posiekana z kukurydzą, groszkiem i boczkiem
Chop Sałatka z kukurydzy, groszek przystawki, i boczek może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz groszek cukrowy, parmezan, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka posiekana z kukurydzą, groszkiem i boczkiem, Przegrzebki z groszkiem i boczkiem, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette.
Instrukcje
1
Gotować groch we wrzącej wodzie, aby przykryć przez 1 do 2 minut; natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania. Kukurydzę gotować we wrzącej wodzie 2 minuty; natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Odcedzić groszek i kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Sałatę pokroić na małe kawałki; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych