Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym
Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym Vinaigrette, Sałatka Pomidorowa Z Serem Pleśniowym, oraz Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym kruszy.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Chleb natrzeć pokrojonymi połówkami czosnku; chleb posmarować 3 łyżkami oleju.
Połączyć pozostałe 1/3 szklanki oleju, pomidory porzeczkowe, i zielona cebula w średniej misce; wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Nakładają plastry pomidora w koncentrycznych kręgach na talerzu, naprzemienne kolory. Cebulę i plastry selera rozrzucić na pomidorach.
Posypać solą i pieprzem. Łyżka pomidora i zielonej cebuli mieszaniny nad.
Posypać pokruszonym serem.
Pieczywo grillowane na złoty kolor, około 2 minut na stronę.
Każdy plaster pokroić po przekątnej na pół; podawać z sałatką.