Francuska Tarta Z Jabłkami

Francuska Tarta Z Jabłkami
Przepis Francuska tarta jabłkowa może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Ten deser ma 320 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mieszanka galaretki jabłkowej, fasola waniliowa, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Francuska Tarta Z Jabłkami, Francuska Tarta Z Jabłkami, oraz Francuska Tarta Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; umieść na 12-calowej patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
3
Ciasto wymieszać z 1 łyżką galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
4
Umieść patelnię w zamrażarce na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
6
Połącz nasiona, brązowy cukier i gałkę muszkatołową w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posypać 1 łyżką mieszanki cukru na ciasto. Ułóż plastry jabłka w koncentrycznych kręgach na przygotowanej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
CukierCukier
8
Jabłka posypać pozostałą mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
9
Piec w 425 przez 35 minut lub do momentu, gdy jabłka zmiękną i skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Posmaruj pozostałe 2 łyżki galaretki na gorącej tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
11
Pokroić na 8 klinów; na wierzch każdego klina nałożyć 1 łyżeczkę crme frache.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn