Sałatka pomidorowa z fetą i oliwkami

Sałatka pomidorowa z fetą i oliwkami

Instrukcje

1
W małej misce ubić olej, ocet, natkę pietruszki i czosnek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2
Polej sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 godzin, fastrygowanie od czasu do czasu z opatrunkiem.
4
Sałatkę posypać serem i udekorować oliwkami, w razie potrzeby.
5
Sprinkle salad with cheese and garnish with olives, if desired.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn