Sałatka pomidorowa z Chile i limonką
Sałatka pomidorowa z Chile i limonką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać łagodne chile, musztarda, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tequila Lime Flank Steak Fajita Sałatka z Chile Lime Vinaigrette, Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, oraz Sałatka z Pomelo z Chile, limonką, orzeszkami ziemnymi i kokosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rdzeń i połowę pomidorów.
Wyjąć nasiona (albo wyjąć je łyżką lub trzymać połowę w dłoni i wycisnąć nasiona) i pokroić pomidory na kawałki wielkości kęsa. Umieścić pomidory w dużej misce.
Usuń łodygi i nasiona z chile. Chile drobno posiekać i dodać do pomidorów. Odstawić.
W małej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z limonki, 1/2 łyżeczki. sól i musztarda aż do emulgacji.
Mżawka dressing na pomidory i chiles i wrzucić delikatnie połączyć.
Dodaj więcej soli do smaku, jeśli chcesz.
Podawać w temperaturze pokojowej.