Sałatka polowa z ciepłym sosem sojowym

Sałatka polowa z ciepłym sosem sojowym
Sałatka polowa z ciepłym sosem sojowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, imbir, sałatki dla smakoszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polne warzywa i grillowana sałatka warzywna z musztardowym sosem ziołowym, Sos Sojowo-Sezamowy, oraz Polne Warzywa Z Czerwonym Sosem Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połącz sos sojowy i pozostałe składniki w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 90 sekund i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać sos na sałatkę, podrzucając delikatnie do płaszcza.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn