Sałatka Pieczona Delicata Squash

Sałatka Pieczona Delicata Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone Delicata Squash sałatka spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 308 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ricotta salata, oliwę z oliwek, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona Delicata Squash z sałatką z komosy ryżowej, Sałatka z pieczonego żołędzia i dyni Delicata, oraz Sałatka azjatycka z pieczoną Delicatą Squash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umyj pierścienie squasha z oliwą z oliwek po obu stronach i umieść w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Pieczeń, aż spód pierścieni squasha jest blistery i brązowy i przetargu widelec, o 15 protokół. Tymczasem przełożyć oczyszczony szpinak do dużej miski, przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym i zarezerwować w lodówce.Gdy Kabaczek jest prawie gotowy, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na małej patelni. Gdy mieni się, Dodaj szalotkę i posyp solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Gotować do miękkości i zaczyna brązowy, o 3 protokół. Rozpuścić patelnię octem, skrobając wszelkie kawałki, które są przyklejone do dna, i natychmiast usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
SzpinakSzpinak
OcetOcet
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mieszankę szalotki na reserved szpinak i wrzucić do połączenia. Doprawić dodatkową solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem jak desired.To squasha podajemy, polewamy szpinakiem, a na wierzchu pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Nasiona DyniNasiona Dyni
SzalotkaSzalotka
SzpinakSzpinak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
4
Posypać ricottą salata i skropić sabą (w przypadku użycia).Parowanie napojów: Naia Verdejo, Hiszpania. To danie ma ostry ostrość z octu sherry, szalotka, i ricotta salata. Squash przynosi trochę słodyczy. Wszystkie te cechy są wspólne dla tego Verdejo, który ma cytrynową ostrość złagodzone przez wanilii i wiciokrzew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta SalataSer Ricotta Salata
Ocet SherryOcet Sherry
PijPij
SzalotkaSzalotka
WaniliaWanilia
VerdejoVerdejo
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn