Sałatka pieczeń wołowa z kremowym sosem chrzanowym

Sałatka pieczeń wołowa z kremowym sosem chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka majonezu, świeżo zmielonego pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Kremowy sos chrzanowy do pieczonej wołowiny, Kanapka z pieczonej wołowiny z kremowym chrzanem i suszonymi pomidorami, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej szklance lub misce ze stali nierdzewnej ubić majonez, śmietanę, chrzan, ocet, pieprz i 1/2 łyżeczki soli na gładką masę.
W dużej misce, wrzucić escarole z grzybami, cebula, rostbef, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, i wszystko, ale 2 łyżki dressingu.
Sałatkę podawać z pozostałym sosem skropionym na wierzchu.
Dodaj filiżankę ugotowanych różyczek brokułów.: Wymieszać w filiżance lub dwóch połówek pomidorków koktajlowych.
Rekomendacja win: miłośnicy wina cenią merlot za jego miękką, elastyczną konsystencję i uwodzicielskie smaki śliwkowe i czekoladowe. Wersje ze stanu Waszyngton mają dodaną ziemistą nutę, która dobrze komponuje się z tym daniem.