Sałatka Panzanella

Sałatka Panzanella
Sałatka Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 3 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidor, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Panzanella, Sałatka Panzanella, oraz Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kostki chleba w galaretce; piec w 350 przez 10 minut lub do chrupkości, mieszając raz. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce połącz ocet i kolejne 4 składniki (przez czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj kostki chleba, cebulę i pozostałe składniki, rzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
CebulaCebula
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Magazyn