Sałatka owocowa z miodowym sosem

Sałatka owocowa z miodowym sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki owocowej z sosem miodowym. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rodzynki, mak, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka owocowa z miodowym sosem, Sałatka Owocowa Z Miodowym Sosem, oraz Sałatka owocowa z sosem cytrynowo-miodowym.

Instrukcje

1
Do dressingu połącz miód, sok pomarańczowy, olej, 1/2 łyżeczki soku z cytryny, mak, sól i musztardę w słoiku z ciasną pokrywką; przykryj i dobrze wstrząśnij. Wrzuć jabłko, banana i awokado z sokiem z 1 cytryny, aby zapobiec zbrązowieniu owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Połącz wszystkie owoce, rodzynki i orzechy w szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać sos i delikatnie wymieszać.
4
Podawać na czerwonej sałacie liściastej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata CzerwonaSałata Czerwona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn