Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj sałatki owocowej Pina Colada. Ten przepis bezglutenowy i wegański serwuje 9 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku ananasowo-pomarańczowego, winogron, ekstraktu kokosowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owoce z dipem Piña Colada, Dip Owocowy Pina Colada, oraz Dip Owocowy Pina Colada podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce do serwowania wymieszaj pierwsze sześć składników. W małej misce ubić mieszankę pina colada, cukier, sok i ekstrakty, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pina Colada
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Polać owoce; wrzucić do płaszcza. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego