Sałatka owocowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, truskawki, arbuz sugar baby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka owocowa z kremowym sosem szkliwionym {moja ulubiona sałatka owocowa}, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz sałatka owocowa, jak zrobić sałatkę owocową / fruit s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć arbuz, kantalupa, kiwi, maliny, jeżyny, truskawki, winogrona, ananas i jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Aby uzyskać bardziej elegancką prezentację, wszystkie melony można pokroić w kulki za pomocą kuleczki melonowej, a resztę owoców można ułożyć na talerzu zamiast w misce.