Sałatka ogórkowo-pomidorowa
Sałatka ogórkowo-pomidorowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 32 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6667 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, koperek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ogórkowo-Pomidorowa, Sałatka Z Ogórków Koperkowych, oraz Sałatka Z Ogórków Koperkowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej misce wymieszaj pomidory, ogórki i cebulę.
W małej misce, wymieszać wszystkie pozostałe składniki do wymieszania.
Wlać mieszaninę octu na warzywa; wrzucić do wymieszania. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków. Wrzucić ponownie tuż przed podaniem.
Podawać z łyżką szczelinową.