Sałatka Ogórkowo-Jabłkowa

Sałatka Ogórkowo-Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ogórkowo-jabłkowej. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oleju canolan, sól koszerna, jogurt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ogórek Slaw, Ogórek Jicama Slaw, oraz Ogórkowo-rzodkiewkowa Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz jogurt, sok z cytryny, olej rzepakowy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj
3
ogórek, jabłko i seler. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SelerSeler
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn