Sałatka Meksykańska

Sałatka Meksykańska
Przepis Sałatka meksykańska jest gotowa w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz awokado, pomidory, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Meksykańska, oraz Sałatka Meksykańska dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn